לחמים ובצקים המדריך לאפיית לחם מחמצת בבית (ללא לישה)נתחיל בזה שאני ממש לא אופה, סתם אוהב לחם.כל מה שאני כותב כאן מבוסס על שש שנים של אפייה של לחם מחמצת להמשך קריאה >> פיתה הודית על המחבת – צ’אפטיבמשפחה שלי ממש אוהבים לאכול פיצה לארוחת ערב… זהו מזון חם, טעים, משביע ואפשר לשנות את להמשך קריאה >> דגנים וקטניות אורז לבןאורז לבן – איך להכין אורז שיצא “אחד אחד” אחת מהמיומנויות הבסיסיות של כל מבשל מתחיל היא לדעת להכין להמשך קריאה >> גאיו פינטו Gallo Pinto – אורז ושעועית מקוסטה ריקהזוהי מנה טבעונית המתאימה כארוחה משביעה ומזינה. אני ממליץ על המנה הזו לטבעונים/צמחונים כמנה עיקרית, ולאוכלי הבשר כארוחת להמשך קריאה >> דאל הודי – תבשיל עדשים הודידאל ההודי – תבשיל עדשים הודי, זוהי מנה טבעונית המתאימה כארוחה משביעה ומזינה. אני ממליץ על המנה הזו להמשך קריאה >> חלבון מהחי כדורי בשר בקר ברוטב עגבניותמתכון כדורי בשר בקר ברוטב עגבניות. קל להכנה וגם ילדים בררניים אוהבים אותו.להמשך קריאה >> בולונזבולונז, פשוט להכנה והולך נפלא לא רק עם פסטה אלא גם בתוך פיתה, צ'אפטי או פיתה דרוזית.להמשך קריאה >> צלי בקר עם בצל ותפוחי אדמה – קל להכנה!המתכון –צלי בקר עם בצל ותפוחי אדמה – קל להכנה! מצרכים: 4 בצלים גדולים, חתוכים לרבעים.לאחר החיתוך לרבעים יש להמשך קריאה >> קציצות מטוגנות ברוטב אדום חמצמץ – שילדים אוהביםעודכן ביולי 2024 יערה העבירה לנו את המתכון הזה, ומאז אלו הקציצות שהילדים מבקשים. העניין עם קציצות בבית שלנו, הוא שאחרי להמשך קריאה >> הקציצות של סבתא של שחרהקציצות של של סבתא של שחר התגלו אצלינו בבית אחרי שהבן הבכור שלי חזר הביתה ואמר שאכל קציצות ממש טעימות אצל החבר שלו שחר. השגנו את המתכון והנה הוא לפניכם.להמשך קריאה >> המבורגרמתכון פשוט, שיוצא טעים כמו במסעדה. הרעיון הוא לקחת בשר עם אחוז שומן גבוה, כך הוא יוצא עסיסי ולא יבש.להמשך קריאה >> צלי בקר מבושל עם תפוחי אדמה וחוויאג’מעודכן אפריל 2021 את המתכון הזה הכנתי כבר עשרות פעמים וכמעט תמיד הוא יוצא מעולה.הבשר רך מאד, והמנה משביעה וקלה להמשך קריאה >> ממרחים ורטבים מטבוחה מהירהמטבוחה מהירה זאת לא באמת מטבוחה. כבר חטפתי על זה שקראתי לה מטבוחה, כי אין בה פלפלים אדומים או פפריקה… אבל היא להמשך קריאה >> חמאה מזוקקת – גהיחמאה מזוקקת – גהי עודכן בפברואר 2021 חמאה מזוקקת היא חמאה שהפרידו ממנה את מוצקי החלב, ומה שנותר הוא שומן טהור. להמשך קריאה >> סחוג ירוק מהירסחוג ירוק מהיר זה סחוג שאני מכין תוך 5 דקות, ממש על הדרך לפני ארוחת צהריים. לקריאה על ההשפעה הטיפולית של הסחוג – היא להמשך קריאה >> סחוג תימני אדוםסחוג תימני אדום מעודכן לפברואר 2021 הוא חריף! ומתאים רק למי שממש אוהב חריף או רוצה לנסות “חריף למתקדמים”. להמשך קריאה >> מרקים מרק קובה סלקלפני כמה שנים הלכתי ליואש שילמד אותי איך להכין אוכל טעים. בין המתכונים שלמדתי, היה את המרק המעולה הזה. הוא ממש פשוט להמשך קריאה >> שיטות בישול ריכוך בשרריכוך בשר עודכן בפברואר 2021 החלבון מהחי הוא מזון מחזק אשר משמש אותנו לבניית דם ושרירים. החלבון גם מסייע להפחית להמשך קריאה >> ירקות פרוסות חציל אפויות בתנור עם שמן זיתפרוסות חציל אפויות בתנור עם שמן זית...להמשך קריאה>> ירקות מזון מותסס (כבושים ועוד…) יוגורט ביתי – בשני מרכיבים בלבד!יוגורט ביתי הוא מקור טוב לחיידקים פרוביוטיים, פשוט להכנה ומהנסיון שלי גם יוצא טעים (וזול) יותר מהיוגורטים הקנויים. כל ...להמשך קריאה>> משקאות ותבלינים חוויאג’ למרקחוויאג למרק (לא להתבלבל עם חוויאג’ לקפה) הוא תערובת תבלינים טחונים מהמטבח התימני והוא נכנס כמעט לכל תבשיל בשרי או ...להמשך קריאה>>